Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

turkish  english

İstanbul’da 13-16 Aralık 2012 tarihinde düzenlenen Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Flower Show Türkiye 2012 fuarında birliğimiz temsil edilmiş ve birliğimizin standı gerek üyelerimiz tarafından, gerekse yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmüştür.

500′ün üzerinde bitki, 302 katılımcı firma ve 17 farklı ülkeden gelen temsilcilerin katıldığı Flower Show Türkiye’de aynı zamanda tüm üretim bölgelerinden gelen ülkemizin en büyük fidanlıkları, iç ve dış mekân süs bitkileri ve peyzaj ürünleri ile katılımcı olarak yer alırken, İtalya, İspanya, Almanya, Belçika, Hollanda, Yunanistan gibi ülkelerden de fidanlıklar Fransa, Hollanda, Yunanistan, Almanya gibi ülkelerden Gül, Ortanca, Karanfil, kesme çiçek üreticileri de fuarda ürünlerini sergilemiştir.

14 Aralık Cuma günü birliğimiz tarafından düzenlenen yemeğe Fuara katılan üyelerimizin yanı sıra yabancı basın mensupları ve üreticiler katılmıştır.

Fuarı farklı bölgelerden gelen Belediye Başkanları ve yetkililer ile İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ziyaret etmiştir.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından Sınır Kontrol Daire Başkanı Muharrem Selçuk ve İstanbul Zirai Karantina Müdürü Kadir Uzan fuarı ziyaret etmişler ve ihracat, ithalat yapan üyelerimiz ile yapılan toplantıda gerekli bilgilerin aktarımı sağlanmıştır.
Fuar boyunca İstanbul Ağaç. A.Ş. tarafından bilinçli üretici olabilmek adına birçok panel ve toplantı düzenlenmiştir.

10 16 26 46 55 65